Nejnovější recenze ze sekce Plyšáci
- Dobrá komunikace, rychlost dodání.
Pěkné
- Krasně propracovaní plyšáci
- Velikost
- Kvalita materiálu
- Bingovi moc šustí uši:-D
S plyšáky jsem velice spokojená,za tu cenu udělají hodně parády, syn byl nadšený.
Flop má opravdu vzorovane/pletené tělo jako v pohádce, je příjemně měkký,ale zase ne moc,aby se deformoval.
Bing je taky krásně udělaný, knoflík na bříšku je tvrdý plast, zbytek příjemný materiál.
Vím,že u produktu bylo uvedeno,že Bingovi šustí uši, říkala jsem si,že to bude ok, ale v noci,když s ním syn usíná nebo se přes něj překulí,je to hrozně nepříjemné.. přijde mi,že to vadí i synovi, pres den si s ním hraje a šustí si,ale večer jej odhazuje, ten zvuk je na nás všechny asi moc :-D nejspíš bude muset Bing podstoupit operaci :-D Bing ma take v uší vložený nejaký menší, tvrdší prvek,který uši krásně udržuje vzpřímené, takže nijak napadají.
Celková velikost obou hraček je skvělá, nejsou to žádní velcí plyšáci, krásně se dají s sebou převážet a nezaberou příliš místa a hlavně jsou opravdu oba podobní postavám ze seriálu,nemají zdeformovaný obličej a podobně,jak jsem viděla u jiných prodejců <3 :) za mě teda doporučuji všemi deseti!
Je hebký h mazlení, přitulení a jako polštářek
- krásný velký leguán pro malého milovníka ještěrů, hračka opravdu jako živá
Myslela jsem, že bude větší, ale jinak je velice roztomilá a měkoučká, doporučuji ke koupi
- Pejsek je suprový, jako živý.
- Doporučuji, vnučka bude mít radost.
- Hebká
- Lehká
- kvalita zboží
- odpovídá fotce a popisu
- Hebký a veliký
kvalitní
Hanah -už jsem měla a byla jsem spokojená, doufám, že budu i tentokrát.
- Jsem moc spokojená je překrásný je jako živý můžu jen doporučit
- Spokojenost
- Malý plyšák s kabelkou, pro holčičky ideální
- Pěkné zprávcování
opravdu kvalitní zboží
Lumpin je nejlepší.
- pěkně zpracován
- je opravdu velký (široký), příště bychom koupili menšího (ale to není vada, jen upozorňuji)
Kvalita a rychlost a spolehlivost
- žádná
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »